Hanna. Admin
Мнения : 276 Join date : 05.08.2011 Име: : Хана Марин Години: : 17 Семейство: : Tracy O'Conner. - сестра БФФ: : Aria Montgomery.
| Заглавие: Емили Хоуп Нед Авг 07, 2011 7:29 pm | |
| - Емили Хоуп написа:
Име:Емили Хоуп.Приятелите ми казват Ем или Ейм.Обичам името си.По принцип Емили Хоуп е цялото ми име,но не харесвам да ме наричат така-предпочитам да ми казват Ем или Ейм.Втората част от името ми е заради родителите ми,защото казват,че съм тяхната малка надежда.Години: 17 Работа:Уча в гимназия. Външен вид: Косата ми спада към тъмно кафяво,но ако е на друга светлина може да кажете и,че е черна.Очите ми също са кафяви,кожата ми е мека на допир като коприна.Висока съм 1.70 и тежа 50 кг.Обичам да тренирам и тичам.Не харесвам себе си това,че кожата ми е леко тъмна,но разбира се това не е огромен проблем.Не гледам външния си вид чак толкова много.Рядко си слагам грим и обличам рокля трябва да има много важен случей за да стане.Косата ми обичам да я нося пусната,но когато тичам или тренирам винаги ми е вързана.Никога не съм се боядисвала или правила по-шантави прически.Всичко ми е естествено.Характер:]Мил човек съм и добра с приятелите си.Уважам хората,които ме уважават и ценя хората ,които ме ценята.Не обичам много да се занимавам с интриги и клюки,но понякога се налага.Не харесвам хората,които се възползват и манипулират другите.Много рядко мога да споделя нещо за мен ,ако не познавам доста добре човек.Чувствителен човек съм и обичам когато се чувствам натъжена да си поплача-понякога така е най-добре честно казано олеква ти по някакъв начин.Единственото нещо,което ме разтройва е това,че понякога се чувствам доста самотна дори и сред толкова много хора.Бих направила всичко за моите приятели и разбира се за семейството си.Обичам да чета доста това понякога за хората около мен е пробелем,но това е една от моите страсти. История:Баща ми е военнен и през повечето време не го виждам,което е много тежко за мен,защото наистина той е единствения мъж,които ще обичам така през целия си живот.Да живея сама с майка ми е доста трудно,защото тя понякога не ме излушва и не може да ме разбере и винаги си го изкарва на мен,защото съм само дете,но когато баща ми се прибере като,че ли тя се оспокоява.Обичам и двамата,защото те са дали всичко за мен.Мечтата ми е да вляза в някой добър колеж със стипендия за плуване,защото в това съм най-добра.Плуването е едно от най-важните неща в моя живот и ако го загубя не зная какво ще стане с мен.Друга мечта ми е да имам истинско момче до мен,което ме обича.Историята ми е кратка,защото живота ми все още не е станал доста интересен. | |
|