Hilary DuffИме:Амбър Скот Джойс
Години:21
Работа :Колежанка,първа година,актьорско майсторство и приложни изкуства
Външен вид /мин.3 реда/:Тя е едно много красиво момиче. Кожата й е бледа нежна, фина като коприна.
Привидно толкова крехка и ранима, сякаш от стъкло , а всъщност толкова здрава
и непроницаема. Очите.. Те са едно от на-запленяващите неща що се отнася до
момичето. Пъстри, игриви, пълни с живот, обрамчени от гъсти мигли. Устните
плътни и запленяващи, привличат всяко едно мъжко създание. Косата, русолява,падаща на едри къдри. Тялото й привлекателно, сексапилно, добре
оформено.
Характер /мин.4 реда/:Характерът й е труден, почти непроницаем. Сякаш сърцето на богинята е от камък.
Лесно може да те порази с леденото си държание, което я следва неотлъчно почти
навсякъде. Груба, заядлива и много непредвидима. Това са трите думи които я
описват почти съвършено. Държанието често печели много врагове искащи смъртта
й, но тя никога не губи ! Не се залъгвай по крехкият й вид, тя е опасна,
хладнокръвна и никога не можеш да познаеш какво се върти в главата й. Както всеки
друг и добри страни. Умее да е мила ако се налага. Приказлива е,
особено когато е в добро настроение. Да я видиш такава е рядко явление.
Усмивката й се показва толкова рядко и то съвсем за кратко. Малко хора могат да
я накарат да се усмихне.
История /мин.6 реда/: Родена съм в Торното,Канада. Баща ми е бизнесмен,а майка ми е била изгряваща актриса. И двамата са били доста големи егоисти,странно как от тяхната безразборна и накъсан връзка съм се появила аз. Не обичам да говор за семейството си,не познавам майка си,умряла е след раждането ми,pащото е страдала от тежка форма на левкемия. Баща ми,в разцвета на годините си,хич не му се отдавало да гледа малко дете,а това че става въпрос за неговото дете го накарало да ме даде на леля Вайълет,тя е родена в Розууд,там където съм прекарала детските си години. Не мога да се оплача от детството си,леля ми запълваше празнината от липсата на родителите ми,тя е всичко за мен. Изучих гимназията,направих приятели и врагове,въпреки че по някой път това е едно и също нещо. Всички заминаха за Европа,други части на Америка,но аз,аз знаех че Розууд е моето място,за това и сега съм в колежа,карам първата си година.