[left]Име: Аратра Диърти
Години: 16
Работа /занимани/ (тук пишете ако героя ви работи някъде или учи): учи в местната гимназия
Външен вид /мин.3 реда/: Висока съм около 1,70(,а на токчета 1,80 ХД), тежа 53 килограма. На 16 години съм, но изглеждам поне на 17 или 18, може би защото порастнах преждевременно. Косата ми е с дължина до кръста и е светлоруса на цвят, а очите ми са много тъмно кафяви, на пръв поглед черни. Веждите ми са тънки и леко повдигнати, като доста добре допълват всяка една моя емоция, която се изписва на лицето ми. Хубави плътни устни допълват чертите ми, а зад тях се крият едни перлено бели зъби.
Характер /мин.4 реда/: Мила и добра съм, но само когато съм на кеф и при полужение, че събеседникът ми ми отговаря със същите чувства. Голяма авантюриста съм и обужавам силните изживявания, може би съм като завързана за оново чувство .... адреналин. Изключително суетен човек съм, но това сякаш е порок на всички жени, така че не е нещо особенно. Лесно се дразня и избухвам от най-макото нещо. Обичам всички да ме харесват и да оставям топла следа у хората, така че когато чуват името ми да им става приятно за личноста притежаваща го.
История /мин.6 реда/: Като малка живеех в голямо имение в покрайнините на Швеция с моето семейство. Прекрасния дом в който бях отраснала, бе с положени основи върху прекрасен хълм, накичан с много цветя, дървета и храстчета. Когато поотраснах, бях изпратена да уча в Англия и при вяко мое завръщане у дома, по празниците предимно, се чуваха скандали между робидетелите ми. Докато една зима не си случи нещо много неочаквано. Имах треска. Родителите ми отказваха да ме заведат на лекар, защото бяха заети да се карат, та трябваше да се грижа сама за себе си, но освен това същата вечер бях откъртила дълбоко в моето топло легълце, докато не се бях събудила от писък, цялата вир вода. Изхвърчах по стълбите и видях как майка ми и баща ми лежа мъртви на пода, а това ме накар да припадна.
От тогава бях загърбила всичко. Разпродадох вещите ни, а след това се и преместих на ново място, сама в къща, която купих с парите, които получих от нещата на родителите ми.
Допълнително /не е задължително/:Обичам много модата, както и да се грижа за външния си вид. Имам Рожденен белег на дясната си плешка наподобяващ скорпион. Любимият ми цвят е синия. Не обичам много да се бия, за сметка на това много се карам и крещя. [/right]