Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Съб Окт 19, 2024 12:39 am |
Посетители | |
|
| Тhere is no escape, try if you can;; | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Guest Гост
| Заглавие: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 21, 2011 7:55 pm | |
| Ще спестя всички подорбности около таланти и т.н. Накратко се заминавам с фотошоп от 3-4 години и приемам поръчки. Разностранен талант съм, но мисля да наблегна на графиките, като при поръчките ще имам едно малко условие... Приемат се до пет наведнъж, защото има и други форуми, където приемам и се насъбират множество, затова гледам на някой места да ги ограничавам, но това не означава, че ако са били събрани пет, не може да си поискате. Може, разбира се, а когато някоя от предходните е готова и вие ще се включите в списъка... Ето и някой от най-новите ми творения;; - Spoiler:
|
| | | Hanna. Admin
Мнения : 276 Join date : 05.08.2011 Име: : Хана Марин Години: : 17 Семейство: : Tracy O'Conner. - сестра БФФ: : Aria Montgomery.
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 21, 2011 8:02 pm | |
| На мен страшно много ми харесват нещата ти <333 И ако може бих искала да си поръчам едно подписче.. :lovee: | |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 21, 2011 8:06 pm | |
| Може, разбира се. Поръчки не се отказват... 1. Hanna Ако има още желаещи, има още четири места, въпреки че скоро може пак да са си пет, защото ей сега започвам поръчката на Хана. |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 21, 2011 8:09 pm | |
| Здравей, първо да те поздравя за наистина добрата работа! :) И ако може и за мен едно подписче, ако имаш време :) |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 21, 2011 8:29 pm | |
| Време имам много... Така вече станаха две.. 1. Hanna 2. Делия Ей сега ще ги имате, даже на Хана е почти готов. |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 21, 2011 8:55 pm | |
| - Adelphia Johannah Wikle написа:
- Време имам много... Така вече станаха две..
1. Hanna 2. Делия Ей сега ще ги имате, даже на Хана е почти готов. За Хана: |
| | | Hanna. Admin
Мнения : 276 Join date : 05.08.2011 Име: : Хана Марин Години: : 17 Семейство: : Tracy O'Conner. - сестра БФФ: : Aria Montgomery.
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 21, 2011 9:06 pm | |
| Невероятен ее :lovee: :lovee:
Благодаря ти многоо<33 | |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 21, 2011 9:19 pm | |
| - Adelphia Johannah Wikle написа:
2. Делия За Делия;; |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 21, 2011 9:21 pm | |
| Оле, мерси ,страхотен е ! |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Пон Авг 22, 2011 3:55 pm | |
| Лееелееееееее влюбих сееееееееееееееееееееее :lovee: :lovee: :lovee: :lovee: :lovee: :lovee: :lovee: Може ли?????? :blur: |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Пон Авг 22, 2011 4:29 pm | |
| |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Пон Авг 22, 2011 6:20 pm | |
| За Абигейл: |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Пон Авг 22, 2011 7:32 pm | |
| Правиш уникални неща.Страшно много ми харесват! |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Пон Авг 22, 2011 7:39 pm | |
| Радвам се, че ги харесвате. |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Вто Авг 23, 2011 10:46 am | |
| Лелеее, мерси много!!!!!!Обичам го!Веднага си го слагам! ;дд :lovee: |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Вто Авг 23, 2011 7:17 pm | |
| Наистина си много добра с фотошопа!Поздравления!! ;рр Може ли и едно за мен ? ;рр |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Сря Авг 24, 2011 4:47 pm | |
| За Изабел;; |
| | | Guest Гост
| | | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 28, 2011 10:42 am | |
| Може, може. |
| | | Guest Гост
| | | | Guest Гост
| | | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 28, 2011 2:18 pm | |
| - Spencer Hastings ♥ написа:
- Бог ми е свидетел, че останах зяпнала пред екрана .. невероятни са Можее лии едноооо? хдд
Може, разбира се. @Абигейл: Радвам се, че ти харесва. |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 28, 2011 5:06 pm | |
| За Спенсър;; Определено е един от фаворитите ми. И нещо ново от днес. |
| | | Aria Montgomery. Admin
Мнения : 259 Join date : 09.08.2011 Име: : Ариа Монтгомъри Години: : 17 Семейство: : Ally - доведена сестра БФФ: : Elliеnor Grace Pearce , Hanna Marin, Alison DiLaurentis Гадже: : Are you kidding me? xD
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 28, 2011 5:09 pm | |
| Всичките са просто НЕВЕРОЯТНИ! <3333 Направо останах без думи,докато ги разглеждах! Може ли да ми направиш едно подписче и на мен, когато имаш време!? <333 | |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; Нед Авг 28, 2011 5:29 pm | |
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тhere is no escape, try if you can;; | |
| |
| | | | Тhere is no escape, try if you can;; | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |