Guest Гост
| Заглавие: Missed me? Пет Сеп 09, 2011 5:28 pm | |
| Клюкарката е тук с нови пикантни клюки, готова отново да ви напомни за съществуването си и да искара всичките ви кирливи ризи на яве. Липсвах ли ви, аз съм убедена, че е така.
Браво Роузууд отново не ме разочаровахте, при вас клюките валят ли валят. Като започнем с Хана Марин, не и стигаха досегашните двама джентълмени, хаха ако можем да ги наречем така, затова младата госпожица реши да се опита и при господин Бас. Всичко става все по-интересно, но мила Хана би трябвало да си наясно, че Чък Бас не отказва на нищо от нежния пол. Като всички заедно се замислим за миналото като например Париж 2010, въпреки вече приключилата връзка на госпожица Макуин и Себастиян, Париж си казва думата на град на любовта. Интересно ми е какво можем да видим от тях като се върнем в настоящето?В същото време тук в реалността Ефи се държи грубо с Антъни, но дори не осъзнава, че проблемите им са доста сходни. И накрая не можем да не споменем Кристофър О'Конър. Това момче определно си го бива да омайва женските сърца. За по-малко от месец той мина Стейси Стюарт и Емили Хоуп. Горко на тези момичета, ако очакват нещо повече, от мъж като него.
Не забравяйте, че аз съм тук и виждам всичко. И знайте че ще се върна отово с още по-пикантни клюки и горещи скандали.You know you love me! X.O.X.O. Gossip Girl
|
|
Aria Montgomery. Admin
Мнения : 259 Join date : 09.08.2011 Име: : Ариа Монтгомъри Години: : 17 Семейство: : Ally - доведена сестра БФФ: : Elliеnor Grace Pearce , Hanna Marin, Alison DiLaurentis Гадже: : Are you kidding me? xD
| |
Guest Гост
| |
Guest Гост
| |