Кой е онлайн? | Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Съб Окт 19, 2024 12:39 am |
Посетители | |
|
| Правила, разяснения, предупреждения! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Guest Гост
| Заглавие: Правила, разяснения, предупреждения! Съб Сеп 10, 2011 3:36 pm | |
| Правила и разяснения:
- На всеки 3 дни ще пускам нови задачи! Някои ще са разделени на две или повече части и ще имате определено време да свършите всяка една от частите, все пак не трябва всички да бъдат дисквалифицирани заради 1 - 2 ма човека от играта.
- На всеки 2 или 3 задачи някой ще бъде дисквалифициран! От мен и анонимен потребител.
- В отделна тема ще пускаме оценките към поста на всеки един. Ще се оценява по количество и качество на поста. Демек освен невероятно дълъг трябва да е и смислен!
- Ако някой не пише до определеното от мен време ще бъде дисквалифициран и заместен от друг потребител!
*Това е за сега, скоро очаквайте промени и допълнения!
|
| | | Guest Гост
| | | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Правила, разяснения, предупреждения! Нед Сеп 11, 2011 2:55 pm | |
| Абигейл е отстранена, ако има някой желаещ който да заеме мястото и' да ми пише ЛС!
|
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Правила, разяснения, предупреждения! Пон Сеп 12, 2011 9:58 am | |
| Sarah Rhodes също е дисквалифицирана! Има 2 сводобни места, който иска да ги заеме, нека пише в тази тема или на ЛС до мен! |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Правила, разяснения, предупреждения! | |
| |
| | | | Правила, разяснения, предупреждения! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |