Hanna. Admin
Мнения : 276 Join date : 05.08.2011 Име: : Хана Марин Години: : 17 Семейство: : Tracy O'Conner. - сестра БФФ: : Aria Montgomery.
| Заглавие: Интервю с Джанел Париш (Мона) за Сезон 3 – “Всичко е Свързано” Съб Мар 31, 2012 5:34 pm | |
| Wetpaint: Вече си редовен герой в сериала, което е страхотно! Притесняваше ли се, за Мона в началото? Джанел: Абсолютно, особено защото Мона умира в книгите. И когато прочетох в сценария, че падам от скала си казах "Страхотно , мъртва съм!", но после когато прочетох края, разбрах че не е вярно и много се успокоих. И разбира се бях като "Те могат да ме убият и в първите няколко епизода от Сезон 3, не знам накъде отивам." А след това ме направиха редовен герой! Много съм развълнувана, че ще бъда част от този страхотен актьорски състав и нямам търпение да видя до къде ще ни доведе сезон 3! Wetpaint: Знаеш ли нещо за сезон 3… дали Мона е работила сама или дали има "Тийм А" Джанел: Ще разберете повече за посетителят ѝ. Там определено има връзка . Всички парчета ще започнат да се обединяват. Ще са минали 6 месеца от живота не героите , това ще е втората годишнина от смъртта на Алисън . Мона е била в санаториума за тези шест месеца. И ще разберете повече. Тя има много за обясняване . Wetpaint: Тя е направила някой ужасни неща през изминалите 2 сезона, мислиш ли че може да се прости на Мона? Джанел: Не съм сигурна, не съм сигурна че някой иска да ѝ прости . Имам предвид .. да имаме такъв вид "злодей" в сериала е някак забавно, не мисля че искам да ѝ е простено . Wetpaint: Знаеш ли дали подразбиращата се смърт на Мая е свързана с оригиналната мистерия? Джанел: Мисля , че всичко е свързано. Но това е моята теория. Не съм много сигурна , но това е какво АЗ мисля . мисля , че НИЩО не е инцидент в сериала. Източник | |
|