Daniel. Teacher in the high school
Мнения : 11 Join date : 01.04.2012 Име: : Даниел Ферей Години: : 29
| Заглавие: bless.YOUR.face Нед Апр 01, 2012 3:25 pm | |
| Хай хораа Там аз съм Гергана, ноо забранявам да ме наричате така ...Гери, Пепър, Буба...уатевър ама не Гергана... дори и Топчева приемам, въпреки, че съм скъсала с това име. На 15 подчти от СФ. Преди да започнете да ме занимавате с Деймън: -МРАЗЯ ДНЕВНИЦИТЕ МРАЗЯ И ИЪН /вс ги мразя заради него/ но просто ми се връзва с героя. Не гледам сериали- Само Doctor Who голем смех пада Такам...музика... който ме познава знае, че съм вманиачена по К-рор - Spoiler:
Навлизате в опасна територия!! xD OMGOMGOMGOMGOMG BIG BANG GIRLS GENERATION 4MINUTE
Тамм набързо: Doctor Who; Hunger games; G-ri; Big Bang; Clockwork Angel; My Chemical Romance; Muse; Panic! at the disco | |
|
Piper McLean. High Schooler
Мнения : 31 Join date : 01.04.2012 Име: : Пайпър МакЛийн. Години: : 17 Семейство: : Blair Waldorf - сестра БФФ: : Um ... no? Гадже: : FCK that human being .. ;xx
| Заглавие: Re: bless.YOUR.face Нед Апр 01, 2012 3:28 pm | |
| Ок .. изгуби ме на часта .. МРАЗА ИЪН СЪМЪРХЛДЪР НАЙ-СЕКСАВИЯ МЪЖ НА СВЕТАААА Не вярвах че е възможно но ... За Хънгър Геймс съм съгласна най-върховния филм еваааа! | |
|
| Заглавие: Re: bless.YOUR.face Нед Апр 01, 2012 3:30 pm | |
| мен пък ме губятт нааа итън е идеалният мъж *покър фейс* мхм...тийм пийта ;P | |
|
Aria Montgomery. Admin
Мнения : 259 Join date : 09.08.2011 Име: : Ариа Монтгомъри Години: : 17 Семейство: : Ally - доведена сестра БФФ: : Elliеnor Grace Pearce , Hanna Marin, Alison DiLaurentis Гадже: : Are you kidding me? xD
| Заглавие: Re: bless.YOUR.face Нед Апр 01, 2012 3:30 pm | |
| Буба!? Адашка хДДДДД аууу слушаш к-поп <3333 иии Big bang <33333 (bow) <33 ии си от софия <3 хДДДД
Няколко въпросчета;;
Любим от Big Bang? Слушаш ли 2NE1? <3 А Super Junior? <333 | |
|
Piper McLean. High Schooler
Мнения : 31 Join date : 01.04.2012 Име: : Пайпър МакЛийн. Години: : 17 Семейство: : Blair Waldorf - сестра БФФ: : Um ... no? Гадже: : FCK that human being .. ;xx
| Заглавие: Re: bless.YOUR.face Нед Апр 01, 2012 3:33 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: bless.YOUR.face | |
| |
|