Кой е онлайн? | Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Съб Окт 19, 2024 12:39 am |
Посетители | |
|
| Пред гимназията | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Hanna. Admin
Мнения : 276 Join date : 05.08.2011 Име: : Хана Марин Години: : 17 Семейство: : Tracy O'Conner. - сестра БФФ: : Aria Montgomery.
| Заглавие: Пред гимназията Пет Авг 05, 2011 8:36 pm | |
| | |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Пред гимназията Пет Авг 12, 2011 8:13 pm | |
| След скандала вкъщи и проблемите последните няколко дни,нямаше шанс да изтърпя още един час зяпайки мухите или скучната черна дъска.През последното междучасие събрах набързо нещата си и тръгнах към изхода.По коридорите се стараех да не привличам излишно внимание,защото нямах нужда от среща с директора за многото ми отсъствия.Навън времето беше много хубаво,а двора като по чудо беше пуст,за това седнах на една пейка под дебелата сянка на близкото дърво и се замислих къде да отида.Познатия до болка звънец заби и се загледах през отворения прозорец,покрай който минаваха забързани съучениците ми. |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Пред гимназията Пет Авг 12, 2011 8:23 pm | |
| Имах малко свободно време. Един час свобода. Излезнах от кабинета и след малко излезнах от гимназията. Тръгнах към двора, а всички вече бяха влезнали в час. Вървях замислено докато не видях едно момиче, на което явно не й се влизаше в час. Това бяха едва първите ми дни и не познавах повечето. Не всеки си падаше по история и всички гледаха да бягат от часа, но като по чудно този път всички бяха на ниво. Не познавах много добре учениците си. Тръгнах към момичето и се спрях пред нея. Всички вече бяха в час, а само тя стоеше. - Не трябва ли да сте в час, госпожице? Гледах момичето въпросително, но не й се карах, а по-скоро я попитах с усмивка. - Вие трябва да сте Ария ако не се лъжа? Все още не съм карал с вас час и може и да ви бъркам. |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Пред гимназията Пет Авг 12, 2011 8:35 pm | |
| Изведнъж чух някой да се приближава и стреснато се обърнах по посока на шума.Пред мен стоеше един от учителите,които бях срещала по коридорите,но не се бяхме запознавали лично.Реших,че няма смисъл да лъжа и смотолевих набързо: - Ами..трябва. Очаквах да ми се разкрещи и да ми изнесе някоя лекция за бягането от час,но изумена повдигнах поглед,когато със същия спокоен тон каза: - Вие трябва да сте Ария ако не се лъжа? Все още не съм карал с вас час и може и да ви бъркам. - Да,казвам се Ария..Ария Монгомъри.-отвърнах с плаха усмивка - Съжалявам,ако прозвучи неуважително,но вие сте господин...?-въпроса се четеше в очите ми,когато се загледах в него. |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Пред гимназията Пет Авг 12, 2011 8:42 pm | |
| - Браун. Кимнах й с усмивка. Не исках да съм лошия учител, за това и се отнасях добре с момичето. Отличавах се от останалите учители. Знаех какви са учениците, знаех какво обичаха и мразеха в един учител. Стараех се да се харесам, а и не ми допадаше идеята да бъда груб и лош с всички. - Е, Ария, нека това да си остане само между нас, но този път ще ви простя и няма да ви изказвам. Но нека това да не се повтаря, става ли? В погледа ми се четеше леко любопитство. Интересно ми беше за какво ще бяга момиче като нея. До колкото знам нямаше проблеми с училището. - Дано не съм нахален, но съм длъжен да ви попитам защо не сте в час? Спокойно, няма да ви се карам. Не искам още в началото да ме намразите. |
| | | Guest Гост
| Заглавие: Re: Пред гимназията Съб Авг 13, 2011 9:48 pm | |
| "Браун",повторих на ум,за да съм сигурна,че съм запомнила името му. - Става.-усмихнах му се едва-едва и сведох поглед,като силно се надявах да не съм го излъгала...просто в последно време бягането от час ми беше станало навик. Очаквах,че ще отмени,но той продължаваше да стои до мен,което беше добре,защото изглеждаше да е приятна компания.Чувствах се неловко като стоеше прав пред мен,за това се настаних на пейката така,че да има място да седне. - Ами всичко ми идва в повече от едно известно време и имам чувството,че не мога да издържа още един час по английски.-казах и го погледнах. - Вие сте нов тук нали?-попитах,за да завържа разговор. |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Пред гимназията | |
| |
| | | | Пред гимназията | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |