Кой е онлайн? | Общо онлайн са 6 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 6 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 82, на Съб Окт 19, 2024 12:39 am |
Посетители | |
|
| Физкултурният салон | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Guest Гост
| Заглавие: Re: Физкултурният салон Сря Авг 17, 2011 6:30 pm | |
| - Единственото, което помня е как се събудих в една шибана стая! - извика Фреди след като тя излезе от стаята. Май това беше момента, в който трябваше просто да си тръгне и да забрави за случилото се. Но уви...не го направи.. -Събудих се с една огромна рана на главата. Момичето, което се грижеше за мен ми казваше Фреди. И това е единственото, което помня от миналото си. Каза ми и че съм бил на път да умра, ако не се е била появила.- винаги, когато си спомняше това се ядосваше.. и този път не беше различен. -Знаеш ли какво? Забрави..Дори не знам за какво ти разказвам това. - изкрещя и се обърна за да си ходи. Само се обърна за да я види за последно. И тогава се сети за вчерашния си съня.. Беше сънувал едно момиче.. и след това се появи някакъв мъж с бухалка, който се опита да го убие. -Ефи? - каза бавно и доста неуверено... Върна се отново до нея и я целуна. Не знаеше защо го направи, но пък му хареса. |
| | | Aria Montgomery. Admin
Мнения : 259 Join date : 09.08.2011 Име: : Ариа Монтгомъри Години: : 17 Семейство: : Ally - доведена сестра БФФ: : Elliеnor Grace Pearce , Hanna Marin, Alison DiLaurentis Гадже: : Are you kidding me? xD
| Заглавие: Re: Физкултурният салон Сря Авг 17, 2011 6:44 pm | |
| Момчето целуна Ефи, а тя се отдръпна. - По дяволите...не ви ли писна да се подигравате с останалите хора. Да си играте с чувствата им. Не знам, кой си и защо си тук, нито пък защо се преструваш на Фреди, но искам да разкараш ш*баният си за*ник от това училище и никога повече да не се мяркаш пред погледа ми! - започна да вика ядосано, а после влезе в салона, сливайки се с тълпата. Не можеше да изчезне от партито, защото трябваше да остане за тъпото обявяване на крал и кралица на бала. А и беше една от организаторките.
| |
| | | Hanna. Admin
Мнения : 276 Join date : 05.08.2011 Име: : Хана Марин Години: : 17 Семейство: : Tracy O'Conner. - сестра БФФ: : Aria Montgomery.
| Заглавие: Re: Физкултурният салон Пон Авг 22, 2011 9:39 pm | |
| Явно не беше подходящият момент да разговарям с Джъстин. Имаше доста неща, за които също трябваше да се погрижа. Видях, че Ефи си тръгна.. "Супер.. Сега трябва сама да се справям с пияната тълпа.." казах си наум и погледнах към сцената, където щтяхме да обявим кралят и кралицата. Ооо не.. Момчето, което отговаряше за техниката беше там и оправяше микрофона. Явно беше време да тръгвам. - Ще говорим по-късно. Дългът ме зове. - казах на Джъстин и се запътих към сцената. Там друго момиче ми подаде плик, в който бяха имената на победителите. Оправих си косата и роклята и се качих на сцената. - Здравейте. - казах силно, опитвайки се да приялека вниманието на всички. Дългоочакваният момент настъпи дами и господа. Време е да обявим Кралят и Кралицата на този бал. Но първо искам да благодаря на всички, че дойдохте. - забелязах, че товече започнаха да се изнервят от речта ми.. - Добре.. няма да се бавя повече. - казах и бавно отворих плика. Извадих листчето и видях написаното. Крал и Кралица на бала тази година са... - направих лека пауза.. Фреди и Ефи тонем. Поздравления! Сега ще ви помоля да се качите на сцената. - всички се развалнуваха и започнаха да ръкопляскат. Огледах се за Фреди и Ефи, но те никакви не се показваха. Оо да .. вярно.. Ефи си беше тръгнала, а Фреди...и той явно не беше в сградата. - Изглежда нашите победители ги няма. Ее..тогава вие продължавайте с купона. - казах и най-после слязох от сцената. Вече бях свободна.. можех да си вървя. Тръгнах към изхода като по пътя се сблъсках с много пияни ученици, които просто не знаеха кога да спрат. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Физкултурният салон | |
| |
| | | | Физкултурният салон | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |