Guest Гост
| Заглавие: Prom night! Пон Авг 29, 2011 6:48 pm | |
| Здравейте жители на Роузууд, аз съм клюкарката. Единственият ви източник към скандалния живот в това малко градче пълно с големи и мръсни тайни. Нека започнем с тази на Хана. Ех Хана - Хана...Куук, Джъстин!? Труден избор, но ти явно го взе доста лесно. Внимавай обаче любимият ти сексолюбец да не ти сложи рогцата, защото Джеймс е най - добър в това! А колкото до Джъстин Милър той намери утеха в новата си сродна душа Джули или по - точно стара сродна душа. Двамата май имат богато минало заедно. Но стига толкова за Джъс и Джулс (J-J) Сега да се пренесем на бала, където повече очакваха появата на мистериозната -А която се бе заканила да отиде, но какво можете да очаквате от интернет кучките, срам ги е да се покажат! А от другата страна на физкултурният салон Ефи и "Дани" нямаха нищо против да си правят компания за по чашка или по цигарка...но то каква само! Марихуана? Вие сериозно ли!? Да не сме осемдесетте. Но нека не мислим, че това е причината госпожица Стонем да избяга веднага щом Даниел реши да се "сближат". Може би още не е преодоляла смъртта на Фреди, който странно как се появи, а Стонем си помисли, че бълнува или че я мамят и за пореден път направи опит за бягство...но този път успешен и остави Хана да се оправя с пияната тълпа! Ех какви сладникави драми само... определено не сте ми по - вкуса, но имам ли избор!? You know you love me! x.o.x.o. Gossip Girl |
|